podden

Kraxa drar igång STORYSYNDROMET! Podden som inte kan låta bli att leta berättelser i allt. Det är som ett syndrom. Berättelser i allt vi ser, allt som händer, på teve, allt som folk säger när man lyssnar i smyg på Pågatågen eller i något café. Överallt lurar berättelser som bara väntar på att bli skrivna eller omtalade. Kanske drabbas författare mer av detta än andra, vi vet inte? Fast vi tror inte det är så. Alla blir mer eller mindre påverkade av berättelser och ibland måste man låta fantasin skena iväg. Det är bara mänskligt! Så efter att ha vant oss att prata i mikrofon (hmm..) och redigera ljudfiler, drar vi igång!
Vi brinner för berättelser, gärna med twist som utmanar det gamla vanliga, men framförallt: hur tänker man som författare, vad gömmer sig mellan meningarna, var hittar man inspirationen och hur förmedlar man bäst sina berättelser till läsaren? Vi bjuder också in andra författare och deras berättelser till våra avsnitt. Kanske vill du att din berättelse hörs i podden?
“DET ÄR DET HÄR SOM ÄR STORYSYNDROMET”
Lyssna på oss om du gillar att skriva eller läsa, eller både och, eller om du bara vill höra en bra berättelse! Nya avsnitt torsdagar udda veckor.

Previous Post

© 2022

Theme by Anders Norén