om förlaget

Förra hösten beslutade vi oss för att starta förlag och dra igång en podd! Något måste man ju göra för att krydda dessa pandemitider. Det blev KRAXA FÖRLAG. Ett förlag som satsar på litteratur som lockar fantasin, ger rysningar längs ryggraden och söker svaren på frågan tänk om? Berättelser som vågar ta steget bort från det gamla vanliga. En hemvist för de manus som annars har svårt att hitta hem. För att svensk fantastik behövs.
Vi vill att Kraxa ska fungera som ett traditionellt förlag, så innan vi kunde komma igång var det en hel del förberedelser. Nu siktar vi på första utgivningen i höst och den här sommaren tänker vi spendera med att läsa manus. JUST NU TAR VI EMOT MANUS! Både noveller och romaner.
Vi drar också igång podden STORYSYNDROMET. Där vi pratar om berättelser.
Kristina & Henrik

Next Post

© 2022

Theme by Anders Norén